Kinder caută 8 ambasadori mici și haioși de pus pe ambalajele Kinder Chocolate

1
2259

Kinder Chocolate îl poate face pe juniorul tău vedetă, odată cu cea mai nouă campanie de căutare a unor ambasadori ai celebrelor dulciuri. Se caută 8 copii năzdrăvani și carismatici din România pentru a ajunge pe ambalaje.

Părinții își pot înscrie copiii pe site-ul www.kinder.com până pe 31 octombrie 2019 și își vor putea vedea odrasla pe toate Kinderele din țara. Kinder a primit o nouă identitate vizuală în acest an și vine mai aproape de spiritul îndrăzneț al celor mici.

Năzdrăvăniile povestite de părinți vor reprezenta un criteriu de selecție pentru câștigători. Pentru a se înscrie la concurs, părinții copiilor cu vârste între 3 și 10 ani trebuie să respecte acești pași:

1. să cumpere o ciocolată Kinder și să își creeze cont pe site-ul www.kinder.com, unde vor introduce numărul de bon fiscal, urmând instrucțiunile
2. apoi vor încărca o poză tip portret a copilului și îi vor prezența năzdrăvăniile printr-un text scurt, iar opțional pot să posteze și o fotografie sau un video
3. în cele din urmă pot convinge toți prietenii să voteze năzdrăvănia înscrisă

Imaginile înscrise în competiție vor fi votate pe durata campaniei pentru a realiza un clasament. În urma sa vor fi aleși 100 de copii, 50 de fețe și 50 de băieți, care vor intra în etapa finală de jurizare. Finaliștii se anunța la început de noiembrie,iar fotografiile ajung pe pachetele Kinder Chocolate din România în perioada mai 2020-ianuarie 2021.

Juriul îi include pe Feli Donose, Olimpia Melinte, Magicianul Robert Tudor, Anca Gheorghe și reprezentanți Ferrero România, dar și un reprezentant al agenției de comunicare. Succes!