Coca-Cola intră pe piaţa băuturilor alcoolice cu gama Signature Mixes

0
2104

Coca-Cola are un an 2019 ocupat, între preluarea Costa şi lansarea propriei cafele şi propriului energizant. Acum aflăm că a intrat şi pe piaţa băuturilor alcoolice, prin lansarea Coca-Cola Signature Mixers.

E vorba despre 4 variante de băutură care sunt gândite pentru a fi combinate cu tării şi alte băuturi alcoolice. Aceste produse vor debuta în Marea Britanie din iunie, împreună cu o campanie amplă de marketing. Coca-Cola a fost mereu un ingredient de bază în lumea mixologiei şi ne gândim aici la Cuba Libre sau la combinaţiile dintre whiskey, gin şi Coca-Cola.

Sunt şi multe cocktail-uri de Sprite cu bere, dar asta e altceva. Coca-Cola Signature Mixers vin într-o sticlă specială Hutchinson, cu design clasic, inspirată de modelul folosit de Coca-Cola în 1894. Cele 4 arome sunt Herbal, Smoky, Spicy şi Woody. Aceste variante speciale de băutură carbogazoasă sunt gândite special pentru a fi combinate cu băuturi alcoolice.

Coca-Cola le-a creat după ce a organizat o întrunire a mixologiştilor la Londra în martie 2018. Atunci au început testele şi experimentele cu diferite ingrediente pentru a crea cocktailuri inedite şi a definitiva gusturi noi. Consumatorii au fost apoi invitaţi să deguste noile reţete. Cele mai populare 4 arome au fost apoi puse în producţie.

Fiecare sticlă poartă amprenta mixologistului care a inventat acea aromă.