Cora lansează conceptul Cora Urban: mini magazin de proximitate, inaugurat în Bucureşti

2
1620

În general asociem Cora cu hipermarketuri, nu cu magazine de proximitate, dar iată că firma se extinde şi cu un nou tip de locaţie de retail în Bucureşti. În ultima săptămână Cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize a lansat un nou concept de magazin, Cora Urban.

Cu această ocazie Cora intră în segmentul magazinelor de proximitate, unul de mare succes în ultima vreme. Prima unitate Cora Urban a fost deschisă în complexul rezidenţial Avangarde City, din cadrul Military Residence. În 2021 se vor mai deschide câteva unităţi de genul. Ele rivalizează cu Mega Image Shop & Go, magazinele Profi şi MyAuchan, poate şi Carrefour Market. Cora Urban pune la dispoziţie peste 40.000 de produse din cora.ro, comandate online şi pe care le puteţi ridica din magazin.

Există şi peste 1000 de produse disponibile la raft. Puteţi ridica comanda online din magazinul Cora Urban în maxim 12 ore. Astfel Cora recunoaşte migraţia spre online şi tendinţa de a comanda online din timp ce ai nevoie şi a nu te mai opri la rafturi şi a da ture inutil prin magazin pierzând timp. Acest prim magazin serveşte ca proiect pilot şi face acest test într-o zonă dens populată (Avangarde City, Militari Residence, din Dudu-Chiajna). Pe viitor vom regăsi unităţi de genul în zonele cu clădiri de birouri şi zone rezidenţiale.

Cora mai are în România 11 hipermarketuri, dar şi serviciul Cora Drive şi o platformă de comenzi online. În 2020 Foodpanda anunţa şi apoi extindea la nivel naţional parteneriatul cu Cora pentru livrări rapide la domiciliu.

Sursa foto