OFERTA ZILEI: Grătarul electric Tefal OptiGrill+ GC712834 costă astăzi doar 499 lei pe Flanco!

0
1288
Tefal OptiGrill+ GC712834

În ultimele săptămâni v-am obișnuit și cu oferte speciale aici pe Degustăm.ro, iar astăzi vă aduc detalii despre o nouă promoție descoperită online. Am găsit-o pe FLANCO și este vorba despre grătarul electric Tefal OptiGrill+ GC712834. DOAR azi acesta vine la un preț special.

Aparatul se remarcă prin numeroasele programe de gătit, suprafața mare de „lucru” și desigur prin prețul de azi. Oferta este disponibilă în limita stocului disponibil și trebuie spus că preț mai mic decât acesta nu a mai fost înregistrat până acum. Ce știe grătarul de față să facă și la ce sumă se vinde aflați din rândurile de mai jos.

În primul rând vă trec prin dotările tehnice și aflați astfel că Tefal OptiGrill+ GC712834 vine cu putere de 2000W. Are termostat reglabil, tavă de scurgere și placă grill la pachet. Vine cu o plită de 30 x 20 cm, plăci de gătit antiaderente și cu un mâner din termoplastic. Dispune de carcasă din oțel inoxidabil, lumină pilot, indicator luminos „gata de gătit” și de un cablu de alimentare de 0.8 metri.

Tefal OptiGrill+ GC712834

Cât despre capabilitățile acestui grătar, ei bine, veți putea găti pe el toate tipurile de alimente. Poți prepara burger, pui, cârnați, carne roșie, pește, ba chiar și sandvișuri. Se oferă un sistem de detectare automată a grosimii alimentelor puse pe grătar. Astfel temperatura este ajustată automat pentru dimensiunea și grosimea oricărui tip de aliment conform programelor automate.

Tefal OptiGrill+ GC712834

Apropo de programe automate, acestea sunt cele pentru burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie și pește. Există și un al 7-lea program, cel pentru alimente congelate care asigură rezultate perfecte de fiecare dată. Mai mult de atât, grătarul poate detecta imediat numărul de porții de pe suprafața de gătit și astfel reglează durata de preparare. La fiecare etapă a procesului de gătire va fi emis și un semnal sonor pentru a te informa când mâncarea este gătită fix pe gustul tău.

Video prezentare Tefal OptiGrill+ GC712834

Tefal OptiGrill+ GC712834 are indicator luminos care permite monitorizare procesului de gătit. Este afișată culoarea mov la preîncălzire, albastru și verde la începutul gătitului. Se colorează în galben atunci când alimentul este în sânge, respectiv în portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut. Poți întrerupe procesul de gătit oricând pentru a scoate porția ta în sânge de exemplu. După aceea poți continua gătirea celorlalte porții.

Acest grătar electric este disponibil DOAR azi pe 16 februarie 2021 la prețul special de doar 499 lei pe Flanco. Aflați și că cel mai bun preț listat pe platforma compari.ro este de 549 lei, astfel că oferta Flanco este reală și atractivă. Poți cumpăra grătarul de aici!