Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte Ziua Statelor Unite pe 4 iulie cu petrecerea Red, White & Boom

1
1470

Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte celebrul 4th of July cu o petrecere specială în acest an. Ziua Independenţei SUA este aniversată în local cu o petrecere tematică, sub numele de „Red, White & Boom”. Invitatul special este burgerul Red, White and Blue.

Petrecerea începe la ora 18:00 şi ţine până aproape de miezul nopţii. Am fost anul trecut la un party similar de Ziua Independenţei şi am văzut tauri mecanici şi chelneri îmbrăcaţi în indieni sau cowboy. Pe atunci era şi o ofertă de 1 + 1, astfel că persoanele care comandau un burger Red, White & Blue primeau încă unul din partea casei. Cred că în 2019 nu mai e în vigoare oferta.

Cât despre taurul mecanic, sigur se lasă cu premii acolo, pentru cine rezistă mai mult în şa. E vorba despre vouchere de consumaţie de 100 lei sau 150 lei să zicem. Pe terasa Hard Rock Cafe Bucureşti veţi putea asculta mâine muzică pop şi rock, clasice Springsteen, Bob Dylan şi Elvis, tot ce înseamnă şi a însemnat SUA în ultimele decenii. Concursul cu taurul mecanic începe de la ora 19:00 şi sunt câteva premii surpriză.

Gurmanzii pot încerca burgerul zilei, celebrul Red, White and Blue Steak Burger, care include vită Angus, condimentată cu sos picant Buffalo, arome Cajun şi brânză cu mucegai, plus un inel de ceapă pane. Anul trecut burgerii erau serviţi cu cartofi prăjiţi acoperiţi cu parmezan. Petrecerea e o ocazie bună şi de a încerca cele 20 de preparate noi lansate în luna iunie.

Şi cum party-ul are „Boom” în titlu aşteptaţi-vă şi la artificii!