KFC deschide două noi restaurante în Oradea şi Râmnicu Vâlcea

1
2136

După deschiderea unui restaurant nou în Arad luna trecută, KFC şi-a anunţat intenţia de a deschide alte două noi restaurante în ţară. E vorba despre cel din Oradea şi cel din Râmnicu Vâlcea. Investiţia se ridică la 750.000 de euro şi aflaţi extra detalii mai jos.

Odată cu deschiderea lor, KFC ajunge la 68 de unităţi la nivel local, conform reprezentanţilor companiei. Restaurantul din Oradea se va deschide la ERA Shopping Park, iar cel din Râmnicu Vâlcea se va afla în zona de food court a centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea. Există deja un restaurant KFC în Râmnicu Vâlcea, iar această a doua locaţie pune la dispoziţie un spaţiu de 170 de metri pătraţi.

În Oradea numărul de restaurante ajunge la 3 şi noul KFC va avea 200 de metri pătraţi. 40 de locuri de muncă vor fi create odată cu deschiderea fiecărei unităţi noi. În România, KFC se află sub umbrela Sphera Franchise Group S.A, care mai deţine şi Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. KFC operează în ţara noastră 68 de restaurante, inclusiv în Bucureşti, dar şi Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Piteşti sau Braşov.

KFC a deschis în 2017 şi primul său restaurant cu program non stop şi drive in, în zona Iancului din Bucureşti. A lansat şi faimoasa „Chizza”, care s-a viralizat imediat.