KFC şi-a extins reţeaua restaurante din România, prin deschiderea unei noi locaţii în Arad, în cadrul Atrium Mall. Investiţia a fost de 350.000 de euro şi cu această ocazie lanţul de produse din pui ajunge la 66 de unităţi locale.

Acesta este al doilea restaurant KFC din Arad, după cel pe care îl vedeţi în imaginea de mai sus. Mai jos vedeţi imagini de la inaugurarea noului restaurant KFC din zona food court în Atrium Mall. Se găseşte la etajul 2 al mallului şi odată cu apariţia sa au fost create 40 de locuri noi de muncă. Programul este de de la 10:00 până la ora 22:00 zilnic, similar cu celelalte KFC-uri din toată ţara, poate cu excepţia celui din zona Iancului din Bucureşti sau cele de la Unirea.

Acel restaurant de la Iancului ştiu că are şi drive in şi are program de 24 de ore. KFC a pariat mult în ultimii ani în România pe factorul cool, poziţionându-se puternic în social media şi oferind premii pentru cele mai multe like-uri. S-a viralizat imediat şi ineditul preparat „Chizza”, o combinaţie dintre pizza şi o bucată trainică de pui prăjit şi acoperit cu cereale şi mirodenii.

Cu super oferte la 5 lei şi sandwichurile Booster accesibile se explică de ce în multe malluri coada la KFC e mai mare decât la McDonald’s.

Sursa foto