KFC deschide primul său restaurant la Târgovişte, în ciuda conflictului cu primarul

2
14282

Când am auzit prima oară că se va deschide un restaurant KFC la Târgovişte, am ridicat puţin din sprâncene, pentru că primăria oraşului a avut un conflict cu compania. Vara trecută un spot KFC Germania filmat în Turnul Chindiei a fost declarat jignitor pentru localitate.

Primarul din Târgovişte a ameninţat chiar cu un proces pe atunci, după ce autorităţile au fost indignate de imagini. Pe scurt spotul prezenta un bărbat care suferea de nanism, gol puşcă şi care sărea din Turnul Chindiei într-o găleată. Relaţia dintre târgovişteni şi KFC pare a se fi reparat, pentru că acum lanţul de restaurant ajunge şi în această localitate cu rezonanţă istorică.

La urma urmei a fost capitala Ţării Româneşti 3 secole. Deocamdată nu avem o perioadă clară de debut pentru noul restaurant, dar se discută despre anul 2019. Locaţia aleasă ar fi zona Praktiker – Lem’s. Restaurantul KFC din Târgovişte va fi de tip Drive Thru, ca şi majoritatea celor deschise în ultima vreme în oraşele mari de la noi. În România brandul KFC activează din 1996 şi ştiu că în ultima vreme au sărit de 70 de restaurante locale.

Luna trecuta KFC anunţa şi deschiderea unui nou restaurant la Alba-Iulia, ajungând la 73 de restaurante locale. Tot în această vară a debutat şi un nou Coffee Corner în Capitala şi serialul produs de KFC SOCIAL ME, difuzat pe YouTube şi Facebook, cu actori români.