KFC ajunge pe 5 decembrie în Satu Mare; Iată detalii despre deschiderea primelor 2 restaurante

0
1994

KFC îşi continuă extinderea în zona de vest a ţării, prin inaugurarea primelor restaurante în Satu Mare. Primul se va deschide pe 5 decembrie şi se va afla în food court-ul Shopping City-ului ce ţine de NEPI Rockcastle.

Aparent va exista şi o ofertă specială la debut, care implică un Bucket For One la doar 17.5 lei. Acesta include 4 aripioare picante, 3 crispy strips, o porţie medie de cartofi prăjiţi şi suc la 0.4 litri. Această promoţie ţine între 5 decembrie şi 9 decembrie 2018, iar anunţul a venit chiar de la KFC România. Shopping City Satu Mare se deschide de altfel în aceeaşi zi de 5 decembrie şi se lasă cu evenimente speciale.

Spre exemplu pe 8 decembrie va cânta Lidia Buble, iar pe 9 decembrie cântă R.U.A. şi Smiley. În acest mall vor mai exista şi locaţii precum La Vera Pizzeria, Restaurant Caprici, Cofetăria Daniel, Mesopotamia şi multe altele ce vor fi anunţate ulterior. Trebuie spus că debutul KFC în Satu Mare se face în mare stil, cu două locaţii, deci pe lângă cea din mall va mai fi inaugurată şi o a doua până la final de an.

Aceea se află pe drumul Careiului şi lucrările sunt aproape finalizate. Restaurantul este de tip drive-thru.