McDonald’s pregăteşte deschiderea unui nou restaurant în Alba Iulia, începe angajările

0
2630

McDonald’s continuă extinderea în România, pregătindu-se să deschidă un restaurant în Alba Iulia. Au început deja angajările şi avem detalii despre proiect mai jos. Debutul vine după cel de la începutul lunii în Sibiu şi Bragadiru.

McDonald’s România este deocamdată în faza incipientă cu proiectul. Caută în acest moment 8 persoane pentru programul de Manager Trainee, conform unui anunţ postat online. Anunţul a venit pe site-urile de specialitate în domeniul angajărilor. Manager Trainee-ul va realiza un program de învăţare a valorilor companiei, iar aplicanţii trebuie să ştie limba engleză şi vor avea beneficii de până la 4500 de lei lunar, brut.

Încă nu se ştie în ce zonă va fi amplasat restaurantul, fiind analizate mai multe opţiuni. Opţiunile sunt cele obişnuite: în cadrul unui centru comercial sau în parcarea sa, la intrarea sau ieşirea din oraş. Clar trebuie o zonă cu parcare şi un vad comercial. Încă nu e clar dacă va fi o locaţie clasică sau una cu drive thru.

Alba Iulia nu are încă un restaurant McDonald’s, fiind considerată o urbe prea mică pentru o investiţie aşa mare. Totuşi a primit recent un restaurant KFC în cadrul Alba Mall, deci lucrurile se mişcă în direcţia bună.