McDonald’s România oferă premii pentru studenţii angajaţi în cadrul ceremoniei „McDonald’s Performers”

0
970

McDonald’s România şi-a premiat angajaţii studenţi din echipă în cadrul noii ediţii a programului Bursele McDonald’s. Astfel, 52 de angajaţi din restaurantele McDonald’s din toată ţara au primis burse pentru rezultatele deosebite, atât la şcoală, cât şi la muncă.

Valoarea totală a premiilor a fost de 221.000 de lei brut şi ele au fost acordate în cadrul ceremoniei de premiere McDonald’s Performers, ţinută în data de 19 mai. S-a desfăşurat în prezenţa echipei de management Premier Restaurants România, operatorul McDonald’s din ţara noastră. În cadrul ceremoniei, angajaţii au fost felicitaţi pentru reuşita lor şi răsplătiţi cu burse în valoare de 2500 de lei net.

Pentru a primi aceste burse era nevoie de îndeplinirea anumitor condiţii, cea mai importantă fiind ca media de absolvire a anului universitar precedent sau nota de la admitere să fie peste 8. Pentru selectarea bursierilor au fost luate în calcul şi recomandările profesorilor de la facultate, dar şi evaluările performanţelor de la locul de muncă.

„Susținem tinerii din România și știm cât de important este să fim alături de ei atunci când au cel mai mult nevoie. De aceea, ne bucurăm să venim în sprijinul lor și anul acesta prin programul Bursele McDonald’s, pentru a răsplăti financiar performanțele angajaților studenți, dar și pentru a celebra eforturile și munca depuse de aceștia, arătându-le cât de mult apreciem implicarea lor. Suntem mândri să îi avem în echipa noastră pe acești tineri talentați și ne dorim să le oferim cele mai bune condiții pentru a-i încuraja în dezvoltarea lor profesională”, a declarat Monica Zdrancotă, Director Resurse Umane Premier Restaurants România.

Echipa McDonald’s include peste 5300 de angajaţi în România, 44% fiind tineri cu vârsta sub 25 de ani. O bună parte şi-au început cariera în restaurante înainte de finalizarea studiilor, datorită flexibilităţii programului şi beneficiilor. McDonald’s mai are programe pentru tineri, de la Bursele McDonald’s la BACmeUP, program prin care angajaţii pot beneficia de ore de pregătire pentru Bacalaureat.

Compania oferă şi cursuri de dezvoltare managerială, investind resurse pentru a îi ajută pe angajaţii aflaţi la început de drum să îşi amplifice aptitudinile. Un astfel de curs util este programul Manager Trainee, care le permite angajaţilor să ajungă la o poziţie de Manager de Restaurant în mai puţin de 2 ani de la intrarea în companie.