Top 5 cele mai bune grătare electrice la sub 1000 de lei în primăvara anului 2021

0
951
Grătare electrice

EApetitul românilor pentru grătare este cunoscut de la un capăt la altul al țării, iar pe lângă grătarele clasice pe cărbuni sau lemne, există după cum bine știți și modele electrice. Mă refer aici la grătare electrice de interior, electrocasnice de regulă compacte, care ajută la prepararea sănătoasă a cărnii fără ulei sau grăsime în procesul de gătire. Astăzi avem pentru voi un Top 5 cele mai bune grătare electrice din 2021, modele ale căror prețuri nu depășesc 1000 de lei.

Pe listă se află și modele foarte accesibile care au ajuns aici grație aprecierilor numeroase din partea cumpărătorilor. Am luat ca ghid platforma eMAG acolo unde există un sistem de notare și recenzie bine pus la punct și unde cumpărătorii își pot împărtăși experiența de utilizare. Așadar, dacă ai în plan achiziția unui astfel de grătar electric, citește în continuare rândurile de mai jos.

Grătar electric Star-Light EGH-2000W

Primul model de pe această listă de recomandări se numește Star-Light EGH-2000W și este cel mai accesibil. Impresionează aici numărul uriaș de recenzii pe care le-au lăsat cumpărătorii, nici mai mult, nici mai puțin de 398 recenzii. Acest grătar electric obține astfel o notă finală de 4.66 dintr-un maxim de 5, iar cumpărătorii sunt foarte mulțumiți de achiziția făcută.

Star-Light

Grătarul are putere de 2000W, o suprafață de gătire striată cu dimensiune de 297 x 235 mm. Are și termostat reglabil. Aduce indicator LED, mânere reci la atingere, o tavă de scurgere detașabilă și sistem anti-alunecare. Are deschidere de 180 grade astfel că poți dubla suprafața de gătit pentru a prepara o cantitate mai mare pentru mai multe porții, o singură dată. Are o reducere specială în această perioadă și costă doar 109.99 lei.

Iată ce spune Mădălina, o clientă care a ales acest grătar:

Bun, eficient atÂt În prepararea rapidĂ a sandviciurilor, cÂt Și În gĂtirea pe grĂtar a diferitelor tipuri de carne pe ambele pĂrȚi ale grĂtarului, dar Și Închis. SuprafeȚele antiaderente se curĂȚĂ uȘor. Foarte mulȚumitĂ de produs.

Grătar electric Tefal CB6A0830 Plancha

În continuare am descoperit un model de la Tefal și anume CB6A0830 Plancha. Este adresat familiilor de 2-3 membri care vor să se bucure de mese delicioase. Acesta oferă putere de 2000W, are 2 zone de gătit, suprafață antiaderentă. Vine cu un capac negru transparent care îți permite să vezi preparatele și gradul de rumenire. Sunt oferite aici 5 trepte de putere pentru mai mult control al procesului de gătire și avem un termostat ajustabil.

Tefal CB6A0830 Plancha

Există și plăci detașabile, o tavă de scurgere detașabilă, iar capacul apropo, este realizat din sticlă termorezistentă. Suprafața de gătire este de 30 x 40 cm, iar tăvița detașabilă este lavabilă în mașina de spălat vase. Este unul dintre acele grătare electrice accesibile, fiind listat de către eMAG pentru numai 262 lei în această perioadă. Are o notă mare de 4.72 (maxim 5) adunată de pe urma a 47 recenzii lăsate de către cumpărători.

Grătar electric Tefal OptiGrill+ GC712834

Dacă aveți un buget variabil, atunci puteți alege un grătar mai potent și cu mai multe funcții de gătit. Un exemplu este acest Tefal OptiGrill+ GC712834 care atrage prin nota mare, de 4.75 dintr-un maxim de 5 pe care a obținut-o de pe urma notării realizată de către 164 cumpărători. Acesta este un factor care îl recomandă și în secțiunea de recenzii puteți vedea și fotografii reale de la cumpărători.

Grătare electrice

Modelul de față are o suprafață de gătire de 300 x 200 mm, realizată din aluminiu și ne oferă 6 trepte de putere. Ajunge la o putere de 2000W, are indicator LED, termostat reglabil, sistem anti-alunecare și plăci detașabile. Elementele detașabile sunt compatibile pentru spălarea la mașina de spălat vase și avem și mânere reci la atingere. Grătarul are 6 programe automate de gătit, un program pentru alimente congelate și un mod manual cu 4 setări de temperatură.

Există aici și un senzor automat pentru gătit, OptiGrill+ care detectează numărul de porții de pe suprafața de gătti și grosimea lor, reglând astfel automat temperatura și durata de preparare pentru rezultate perfecte. Cele 6 programe automate sunt pentru burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie și pește. Poți găti și legume, iar prețul este acum de 689.99 lei.

Iată ce spune unul dintre cumpărători despre achiziția făcută:

Excelent! Recomand cu toatĂ Încrederea. Carnea Și legumele ies foarte gustoase Și poȚi controla timpul de gĂtire. Pentru mine este un plus faptul cĂ se gĂteȘte foarte uȘor Și Într-un timp scurt.

Grătar electric Tefal OptiGrill+ XL GC722834

În continuare descoperim modelul OptiGrill+ XL GC722834 care vine tot de la Tefal, livrând o suprafață mai mare de gătire și mai multe programe. Acesta oferă putere de 2000W și o suprafață de gătire striată cu dimensiunea de 400 x 200 mm. Are carcasă din inox, iar suprafața de gătire este realizată din aluminiu. Mai primim indicator LED, termostat ajustabil, plăci antiaderente, mânere reci la atingere și o tavă de scurgere detașabilă.

Tefal

Elementele detașabile pot fi spălate la mașina de spălat vase și acest grătar mai oferă și 4 trepte de putere. În cazul de față avem 9 programe automate pentru burger, carne roșie, sandwich, cârnați, pește, pui, fructe de mare, bacon și porc. Există și un program pentru preparate înghețate și avem senzor automat de gătit care detectează numărul de porții și reglează temperatura și durata de preparare. Acest grătar poate pregăti cu ușurință o masă pentru 6-8 persoane, iar acum îl poți cumpăra pentru 749.99 lei.

Grătar electric Tefal OptiGrill Elite GC750D30 

Din categoria grătare electrice, ultimul model se numește Tefal OptiGrill Elite GC750D30 și este un grătar electric ideal. Acesta propune o suprafață de gătit de 300 x 200 mm, are termostat ajustabilă și plăci detașabile care pot fi spălate la mașina de spălat vase. Dispune de o carte de rețetă inclusă la pachet în care vei găsi 26 de rețete delicioase, iar alte 50 de rețete îți stau la dispoziție în aplicația OptiGrill.

Grătare electrice

Acest grătar dispune de un senzor inteligent care măsoară cu precizie maximă grosimea, ținând cont de numărul de ingrediente așezate pe grill, astfel că timpul de gătire este ajustat automat pentru rezultate perfectă. Apare aici și o interfață nouă de la Tefal care ghidează pas cu pas pentru obținerea grătarului perfect, în funcție de propriul gust. De asemenea, un detaliu prin care acest model se remarcă este numărul de 12 programe automate pe care îl oferă. Poți găsi carne, pui, pește, legume și multe altele fără a fi nevoie de monitorizarea procesului de gătit.

Apare și funcția Searing Boost și Refill care îți permite să prepari același tip de carne sau legumă imediat după ce sesiunea anterioară a luat sfârșit. Există programe automate pentru carne de vită, pasăre, burgeri, cârnați, bacon, porc, pește, creveți, sandwich-uri, legume. Acum grătarul se vinde pentru suma de 893 lei.

Iată ce declară Phil, unul dintre cumpărători:

Grătar profesionist, putere mare, pregătire rapidă. Performanțele și capacitățile produsului corespund cu descrierea. După 2 săptămâni de folosire, testând mai multe tipuri de carne (inclusiv congelată), legume, sandwich-uri, mă declar un client foarte mulțumit. Recomand acest produs cu toată încrederea.