TV Paprika lansează emisiunea „Arome Napoletane cu David Rocco”; Iată programul pe luna aprilie

1
1094

TV Paprika lansează în această lună o nouă emisiune, cunoscută sub numele de „Arome Napoletane, cu David Rocco”. Conceptul acestei producţii este de a experimenta adevăratul Napoli, plin de arome, culoare şi viaţă. Avem detalii şi despre alte noutăţi ale postului TV pentru luna aprilie.

Începând de pe 3 aprilie, emisiunea se difuzează miercurea la ora 21:30 şi se reia a doua zi, de la ora 15:30. David Rocco este un popular prezentator canadian şi realizator de emisiuni culinare. Acum ia sub lupă superba zonă napoletană, acolo unde pasiunea se îmbină cu bucătăria tradiţională şi ingredientele naturale.

Vorbim totuşi despre oraşul unde s-au născut pizza şi espresso-ul. Rocco va intervieva bucătari locali, va găti alături de ei şi va explora oraşul unde s-a născut legenda lui Maradona. Timp de 30 de minute vom lua contact cu napoletani plini de pasiune pentru gătit, fotbal şi muzica locală. Vom afla care e secretul pentru pizza napoletană, cum se gătesc fructele de mare la abur de vulcan sau reţete pe bază de castraveţi de mare. Ceaiul de caracatiţă este o altă trăznaie locală pe care o vom descoperi.

Primul sezon de pe Paprika TV are 13 episoade, pigmentate cu shoturi de cafea neagră dulce-amară băute repede. David Rocco ajunge şi la insulele din zona oraşului Napoli: Capri, Ischia, Procida, dar şi peninsula Sorrento di Pozzuoli. Pe 4 aprilie de la ora 21:00 debutează al treilea sezon al seriei „Să coacem cu Anna Olson”, cofetarul care ne va dezvălui secretlee prăjiturilor.

Pe 13 aprilie la ora 14:00 are premiera sezonul 7 al emisiunii „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”, cu Jamie Oliver în prim plan, alături de prietenul Jimmy.