Starbucks a deschis o nouă cafenea în Braşov, în centrul comercial AFI

0
1766

Starbucks a deschis o nouă cafenea în Braşov, la doar câţiva ani după ce a intrat pentru prima oară în oraşul de pe Tâmpa. Prima unitate fusese în Piaţa Sfatului şi apoi a apărut şi una în Mall Coresi. A treia s-a deschis recent, în centrul comercial AFI Braşov. O găsiţi la parter.

Noua locaţie din AFI are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi aduce şi o terasă de 60 de metri pătraţi. Designul este axat pe conceptul de „traseul bobului de cafea”, de la plantaţiile din Etiopia, Brazilia, Columbia şi până la preparatele din cafea pe care le puteţi savura. Designul este axat pe ferestre înalte şi transparente, dar şi mese şi scaune din lemn, cu design minimalist. Pe lângă barul integrat, unde puteţi vedea barista în acţiune, există şi o zonă de prezentare a produselor şi de interconectare.

Suntem bucuroși să continuăm expansiunea cu o nouă cafenea în Brașov, într-o zonă cheie. De la deschiderea primei noastre cafenele în acest oraș, s-au băut zeci de mii de latte și cappuccino și suntem fericiți și mândri că. oamenii iubesc cafeaua pregătită cu grijă de barista.

Starbucks a devenit o parte a culturii locale, este acel loc unde brașovenii, dar și cei care vizitează orașul se simt ca acasă. Suntem convinși că și această cafenea se va transforma într-un spațiu primitor de întâlnire și de savurare a cafelei preferate în fiecare zi”, a declarat Cristian Turculeț, Director Regional România și Bulgaria.

Pe lângă cafea şi ceai, găsiţi la Starbucks prăjituri precum Velvet Cake, Carrot Cake, tartă cu mere, negresă sau preferatele mele, acele fursecuri rotunde şi mari cu Nutella. Nu uităm şi de brioşele cu afine şi cereale. Sunt şi sucuri naturale şi chiar sandvişuri şi salate. În 2020 Starbucks a deschis o cafenea în Piaţa Universităţii din Bucureşti, fix lângă Burger King, după unitatea inaugurată la Piaţa Romană.