Morphy Richards lansează pe piața din România Soup Maker-ul, un aparat inteligent pentru a pregăti supe sau smoothie-uri

0
376

Au trecut aproape 2 luni de la sosirea brandului britanic Morphy Richards în România și iată că astăzi avem parte de noutăți. Compania tocmai ce a lansat pe plan local o nouă categorie de produs și anume Soup Maker-ul. Acesta este un aparat inteligent ce ne ajută să pregătim o supă proaspătă și delicioasă în doar 21 de minute.

Producătorul aduce în România 4 modele de Soup Maker care pot prepara supe clasice, supe cremă sau smoothie-uri. Aceste produse sunt create pentru a fi dispozitivele ideale de pregătire a supei zilei, făcute în casă. În funcție de model, aceste aparate oferă funcții speciale pentru a răspune diferitelor nevoi de a găti supa. Avem un format compact în care se pot prepara 2 porții, cât și modele în care se pot găti 4 porții.

Acestea dispun și de funcții precum sotare, cântărire, menținere caldă, reîncălzire, pauză sau timer. Noile produse sunt disponibile pe site-ul brandului în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri.

Iată cele 4 modele Morphy Richards Soup Maker:

  • Soup Maker Compact 501021: capacitate de 1L, ideal pentru 2 sau 3 porții de supă, poate prepara supă clasică, cu bucăți de legume (chunky), supă cremă sau păsare suplimentare. Poate prepara și sucuri. Prețul recomandat este de 319 lei.
  • Soup Maker Sauté and Soup 501014: vine cu funcție de sotare pentru legume sau bacon în același vas în care se pregătește și supa. Poate prepara și supă clasică sau cremă și are capacitate de 1.6 litri pentru până la 4 porții. Prețul recomandat este de 629 lei.
  • Soup Maker Perfect Soup 501025: alegerea perfectă pentru familii și poate servi până la 4 persoane. Are capacitate de 1.6 litri, cântar integrat pentru măsurarea ingredientelor și este perfect pentru supe clasice, cremă și smoothie-uri. Prețul recomandat este de 689 lei.
  • Soup Maker Total Control 501020: aparat complex cu 9 funcții speciale, tehnologie Smart Response, ecran touchscreen și funcții de încălzire și păstrare la cald. Are capacitate de 1.6 L și vine la un preț recomandat de 799 lei.

Pentru mai multe detalii despre aceste aparate Soup Maker poți accesa site-ul Morphy Richards de aici!