Starbucks deschide o nouă cafenea în Bucureşti, lansează un frappuccino roz

1
3378

Starbucks îşi continuă extinderea în România, pregătindu-se să deschidă o nouă cafenea în Bucureşti, în data de 6 mai. Noua locaţie se află la parterul clădirii The Mark şi va include o echipă de barista profesionişti.

Lanţul american de cafenele a început anul lansând în România Blonde Espresso, o cafea uşor prăjită cu gust intens. La nivel internaţional am văzut lansări de preparate culinare vegane şi specialităţi de Valentine’s Day, dar şi un Cloud Macchiato cu Ariana Grande. Revenind la noua cafenea, ea se află pe Calea Griviţei 84-98, unde se află şi The Mark Restaurant & Pub. Este o locaţie apropiată de Gara de Nord şi de multe hoteluri, deci are potenţial de influx de turişti şi cei care vizitează Bucureştiul.

Revenind pe plan internaţional, Starbucks a adăugat recent în meniul său permanent o băutură Dragon, care e de un roz fistichiu. E vorba despre un Frappuccino care combină conceptul de Mango Dragonfruit Refreshers (cu fructul dragon, apreciat mai nou si la noi) din vara trecută cu lapte de nucă de cocos. În 2017 a mai apărut ceva de gen, un „Pink Drink”, care combina laptele de cocos cu căpşuni proaspete. Pe atunci rezultatul era un Strawberry Acai Refresher.

La final de aprilie a mai fost introdusă şi specialitatea de Frappuccino S’Mores, cu bezele prăjite, ciocolată şi caramel. Le aşteptăm şi la noi.