Starbucks lansează Blonde Espresso în România: cafea uşor prăjită cu gust intens

1
788

Starbucks a anunţat lansarea în România a lui Blonde Espresso, o specialitate de cafea uşor prăjită cu gust intens şi o aromă moderată de citrice. Le aduce clienţilor o nouă modalitate de a savura băutura preferată pe bază de cafea.

Starbucks Blonde Espresso Roast ajunge în meniul permanent al lanţului de cafenele, împreună cu alternativa semnătură de espresso Dark Roast. Acesta a fost adăugat în meniu în urmă cu peste 40 de ani, iar clienţii îşi pot personaliza gratuit baza oricărei băuturi, inclusiv Flat White, Cappucino, Macchiato, dar şi băuturile espresso cu gheaţă.

Nivelul de prăjire al cafelei indică măiestria specialiştilor Starbucks, care au peste 45 de ani de experienţă în domeniu. Blonde Espresso Roast e pentru cei care vor să încerce ceva nou şi diferit, fără compromisuri. Trebuie spus că România nu e deloc în urma Vestului de această dată, pentru că în State Blonde Espresso s-a lansat ieri.

Din ce am înţeles cei care se tem că espresso-ul standard îi va agita prea mult sau e prea amar, pot apela la Blonde Espresso, pentru că e ceva mai light. Este un “light roast”, care are o dulceaţă naturală şi nu are nevoie de lapte sau zahăr. Trebuie spus totuşi că are la fel de multă cofeină ca şi Dark Roast. Originile noii variante sunt din boabe uşor prăjite din America Latină şi Africa de Est. Au nuanţe de lămâie, caramel şi portocala.