Starbucks şi Ariana Grande lansează noul Cloud Macchiato

0
1097

Starbucks nu lasă să treacă nici o săptămână fără un nou artificiu de PR. De această dată a colaborat cu Ariana Grande pentru lansarea unui nou preparat pe bază de cafea. Macchiato-ul original debuta în meniul Starbucks în anii 80, iar acum e momentul pentru un refresh.

Noua specialitate Starbucks este Cloud Macchiato, o băutură bazată pe cafea şi inspirată de preparatul spaniol “leech merengada”. Este realizat cu “pudră de nori”, adică un nume fancy pentru pudră de albuş de ou, pentru a îi da băuturii o textură de meringue. Originalul spaniol combină scorţişoara cu coajă de lămâie, ceea ce a inspirat Starbucks pentru acest macchiato.

Adăugăm în ecuaţie espresso şi caramel şi iese un deliciu. Cloud Macchiato vine în 2 variante: caramel şi scorţişoară. Ariana Grande a postat pe Twitter imagini cu noua băutură, dar şi pozând cu şorţul verde Starbucks în postura de ambasador al brandului. Noutatea se va găsi în locaţiile Starbucks Reserve, cele din SUA cel puţin.

Practic avem un macchiato clasic cu o spumă rece, aerată şi amestecată până e fină, creând o textură cremoasă, dar… fără cremă. Se poate servi cald sau rece. Colaborare cu Ariana nu e o coincidenţă, pentru că artista a lansat un parfum Cloud luna trecută. Aşteptăm şi la noi băutura “noroasă”.

Sursa foto