Taco Bell deschide primul său restaurant astăzi la Timişoara, în Openville

0
3517

A venit şi ziua cea mare: Taco Bell deschide primul său restaurant la Timişoara chiar azi, 9 mai. După ceva teasere, speculaţii şi scăpări, care indicau sosirea la pachet cu un Hard Rock Cafe în ansamblul Openville, iată că zvonurile au fost pe jumătate adevărate.

Taco Bell deschide restaurantul nou astăzi la ora 11:00 în Openville, lângă Iulius Mall şi se lasă cu DJ, 100 de tricouri cadou şi tatuaje pentru cei prezenţi. Openville Timişoara este un ansamblu de clădiri de birouri, zonă de divertisment, parc şi centru comercial. Ultimele zvonuri indicau că restaurantul Taco Bell ar avea spaţiu de peste 200 de metri şi se află la parter.

Este la parterul clădirii de birouri Clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timişoara. Taco Bell a intrat în România în 2017, prin inaugurarea unei locaţii în Băneasa Shopping City, urmată la puţin timp după de un restaurant la Mega Mall. În vara anului trecut ajungea şi la Park Lake Shopping Center.

La nivel global Taco Bell are peste 7000 de restaurante, cunoscute pentru taco, burrito, quesadilla, crunchwraps, nachos şi alte preparate cu specific mexicano-american. Aceasta franciză se înfiinţa în 1962 şi a ajuns în 135 de ţări, servind peste 2 miliarde de clienţi. Până una alta, trebuie spus şi că prima oară când am văzut conceptul de free refill la suc a fost la Taco Bell la Mega Mall. Impresii despre cum e mâncarea acestui restaurant aveţi în recenzia noastră de aici.