Burgerfest 2019 aduce demonstraţii culinare de la 3 chefi celebri pe plan local

0
1527

Burgerfest 2019 este a cincea ediţie a celebrului festival pe bază de burgeri şi de această dată pe lângă staruri muzicale şi burgeri de calitate, avem şi chefi locali cu demonstraţii culinare. Burgerfest începe pe 10 mai şi ţine până pe 12 mai, iar mai jos aflaţi ce demonstraţii culinare se pot vedea la Arena Verde Stop.

Pe 11 mai, sâmbătă îi veţi putea vedea pe Chef Florin Arvunescu de la 16:00, Chef Alexandru Cîrţu de la 17:00 şi Chef Vlad Neagoe de la 18:00. Pe 12 mai apar aceiaşi bucătari, dar fiecare cu o oră mai devreme. Chef Alexandru Cîrţu şi Chef Florin Arvunescu sunt foşti participanţi MasterChef, iar acum sunt cunoscuţi pe plan local.

Alexandru Cîrţu a deschis UNU Fine Food, alături de Mehrzad, un local care prepară burgeri artizanali, dar şi alte preparate urbane. Florin Arvunescu poate fi văzut în acţiune la Birria, propriul său restaurant, care are 12 tipuri de burgeri. Chef Vlad Neagoe este bucătar în primul food truck cu burgeri din ţara noastră, faimosul BurgerVan, un veteran al domeniului street food.

Ca la orice Burgerfest care se respectă, vom avea şi o competiţie pe bază de burgeri, jurizată de Chef Alex Petricean, care a câştigat titlul de Bucătarul-şef al anului 2018, oferit de Gault&Millau. Mai jurizează şi Chef Foa, unul dintre ambasadorii curentului street food de la noi, dar şi chef Nico Lontras, consultant special şi bucătar apreciat pe plan local.

O premieră în juriul Burgerfest este un membru ales din rândul publicului: Cristina Andreia Dima, care a fost aleasă să facă parte din juriul, în urma unei selecţii şi a multor zile de teorie şi practică. La Burgerfest vor cânta Viţa de Vie, ROA, OCS, Les Elephants Bizarres şi Jurjak. Biletele la eveniment costă 20 de lei pe zi sau 45 lei pentru un abonament pe toate cele 3 zile. Le găsiţi pe iabilet.ro