Taco Bell se pregăteşte să deschidă un restaurant nou la Sibiu

0
2909

După ce Starbucks şi-a făcut marea intrare în Sibiu în ultimul an, încă o franciză celebră ajunge în pitorescul oraş, dar de această dată una din zona restaurantelor. E vorba despre Taco Bell, care îşi continuă extinderea pe plan local. Lanţul american a început deja să facă angajări pentru noua locaţie din Sibiu.

Aflăm că primul restaurant Taco Bell urmează să fie deschis în Sibiu Shopping City, din luna decembrie. Taco Bell a împlinit la începutul acestei luni un an de existenţă în România, sărbătorind cu meniuri de 2 persoane la ofertă şi alte promoţii şi evenimente speciale. Debuta în ţara noastră cu o locaţie în Băneasa Shopping City, care a avut cozi de multe zeci de persoane la zile bune după debut.

Urma apoi deschiderea restaurantului Taco Bell din Mega Mall, la final de lună noiembrie 2017, iar în iulie 2018 apărea încă un Taco Bell în ParkLake Bucureşti. Taco Bell are în plan pentru 2018 deschiderea a încă 3 restaurante, inclusiv cel din Sibiu. Ştim că şi la Timişoara se va deschide unul în cadrul ansamblului OpenVille.

Revenind la deschiderea din Sibiu, aceasta ar urma să aibă loc pe 7 decembrie, iar pe 14 decembrie va fi inaugurată şi o zonă de cafenele şi restaurante la etaj. Taco Bell operează în 25 de ţări în afara Statelor Unite şi oferă publicului preparate cu specific american şi mexican.

Sursa foto