Pizza Hut Delivery primeşte un meniu mai diversificat şi noi preparate

0
1667

Pizza Hut România a anunţat în această săptămână extinderea meniului său din cadrul serviciului de livrări Pizza Hut Delivery. Au fost introduse câteva preparate noi, în cadrul felurilor principale, printre care şi antreuri şi deserturi. Avem detalii mai jos.

Consumatorii vor putea comanda la birou sau acasă preparatele concepute pentru acest meniu de către chef Nico Lontras. Printre ele se numără Sweet Chili Ribs, quesadilla cu vită sau 4 tipuri noi de pizza în categoria Chef’s Special. Sunt şi topping-uri Gourmet pregătite şi o gamă largă de antreuri şi deserturi. Oferta este una de toamnă 2018, iar restaurantele Pizza Hut România au introdus deja la rândul lor un meniu mai diversificat în 22 de locaţii din ţară.

Meniul acesta a fost introdus şi în cadrul serviciului de livrare. Puteţi acum comanda acasă Mini Calzone Cheese, quesadilla cu vită sau curcan sau un Chicken & Bacon proaspăt. Cât despre noile sortimente de pizza, e vorba despre Chicken Caprese, Spicy BBQ Beef, Chili con Carne sau Tasty Tuna, cu blat clasic în cadrul categoriei Chef’s Specials.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate reţele de livrări la domiciliu din ţara noastră şi una dintre cele mai longevive. Comenzile se pot face telefonic, pe pagina oficială pizzahutdelivery.ro sau prin aplicaţia de mobil Pizza Hut Delivery. În ultimele săptămâni Pizza Hut a demarat o campanie împreună cu creatorii noului Joc Call of Duty Black Ops 4 care vă aduce puncte la fiecare comandă, convertite în content in game sau multiple premii.