Târgul de Vinuri Auchan Ediţia 2021 este dedicat vinurilor româneşti: peste 285 de sortimente se află la raft

0
1999

După un târg de bere cu o sumedenie de beri artizanale, Auchan organizează un Târg al Vinurilor, unul tematic pentru această perioadă. În perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2021 hipermarketurile Auchan vor găzdui ediţia cu numărul 13 a Târgului de Vinuri.

Acesta reuneşte la raft peste 330 de sortimente de vin atent selecţionate, dintre care peste 85% provin de la crame din România. Pe lângă vinurile româneşti avem o colecţie de vinuri din Republica Moldova, dar şi o premieră, exclusivă la târg, vinurile ambalate în cutii de carton Tetra Pak. Până pe 5 octombrie vă puteţi bucura de aceste licori la toate hipermarketurile Auchan, iar peste 40 de crame vor fi reprezentate la târg.

285 de vinuri 100% româneşti vă aşteaptă în magazinele Auchan, plus 48 de sortimente din Republica Moldova. Veţi găsi la raft sortimente de vinuri albe, roşii şi rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar şi vinuri premiate din diverse soiuri, din cele mai importante regiuni viticole din ţară. În comparaţie cu oferta de anul trecut vor fi prezente şi 58 de sortimente noi. 8 sunt vinuri ecologice. Aflăm şi că românii au un apetit tot mai mare pentru vin de calitate, iar vinul rose e tot mai prezent pe mesele lor.

Viticultura de la noi include podgorii întinse şi crame în care se afla licori apreciate, pe care le veţi descoperi la târg. Tot la Auchan vor fi expuse şi băuturi speciale, tradiţionale, pe bază de alcool rafinat, că vişinata, caisata sau afinata. În plus veţi găsi şi accesorii şi alte produse asociate vinului: pahare, damigene şi accesorii pentru îmbuteliere.

Toate se vor găsi şi online pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcările hipermarketurilor, prin serviciile Click & Collect şi Auchan Drive.