Uber Eats ajunge la Timişoara; Iată restaurantele de la care puteţi comanda mâncare

1
1006

Uber Eats îşi continuă extinderea în ţara noastră, ajungând la Timişoara. Urbea de pe Bega are acum un nou serviciu de livrare de mâncare, care să concureze cu FoodPanda şi acesta include peste 60 de restaurante. Câteva dintre ele sunt menţionate mai jos.

Uber Eats le oferă clienţilor din Timişoara posibilitatea de a comanda mâncare de la Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat şi Meat Busters. Este promisă o livrare în siguranţă, într-un timp mediu de 35 de minute. Serviciul este disponibil între orele 10:30 şi 24:00, în zona centrală a oraşului, dar şi în zone precum Calea Sever Bocu şi Calea Martirilor.

Luna trecută Uber Eats primea opţiunea „pickup”, care îţi permitea să comanzi mâncarea din timp şi să o ridici chiar tu de la restaurant. În SUA se testează şi o funcţie de rezervare a meselor la restaurant, numită Dine In. Luna iunie a marcat un prag important pentru serviciul conex Uber la noi în ţară, pentru că atunci a împlinit un an de existenţă pe plan local. Numai în Bucureşti Uber Eats are deja 700 de restaurante partenere, inclusiv localuri mici.

Burgerii au fost cel mai comandat preparat prin acest serviciu în ultimul an, dar nici plăcintele şi ciorbele nu au fost neglijate, sau celebrele tarte de la Atelierul de Tarte. Revenind la debutul timişorean, livrările de acolo se vor face prin biciclete, scutere şi maşini şi veţi putea urmări comanda în timp real în aplicaţie de la solicitare şi până la expediere.

Nu există comandă minimă, iar costul fix de livrare este de 5.99 lei. Sunt şi recomandări personalizate, puteţi salva un şablon cu mâncărurile preferate şi alege dacă să vină până la uşa curierul sau dacă vei coborâ să îl întâmpini. Şi la final un bonus pentru voi: Codul „50PROMOTIE” pentru 50% discount la prima comandă în Timişoara.