Gina Pistol revine la Chefi la Cuţite sezonul 10; Aflăm noi detalii despre show-ul culinar

0
928

Am scris recent despre sezonul 10 al show-ului culinar „Chefi la Cuţite”, care revine pe Antena 1 din toamnă, iar acum aflăm detalii în plus. Spre exemplu descoperim că Gina Pistol revine în calitate de prezentator, sau mai bine zis coprezentator alături de Irina Fodor. Pentru prima dată emisiunea va avea două prezentatoare.

Filmările au avut loc deja şi motivul pentru care avem două prezentatoare e că în prima parte a sezonului Gina a fost diagnosticată cu Covid-19, Irina Fodor ţinându-i locul. Odată ce s-a simţit mai bine, Gina a revenit şi i-a ghidat pe concurenţi până în finală. Ce ne aduce sezonul 10? Trio-ul de succes, format din Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu rămâne la posturi, doar că se schimbă decorurile şi apar noi provocări şi amulete.

„Chefi la Cuţite” revine după un an de pauză, fiind înlocuit de „Chefi Fără Limite”, care i-a dus pe bucătari şi concurenţii din echipele lor în Grecia. Sezonul 9 „Chefi la Cuţite” era difuzat între 28 februarie 2021 şi 16 iunie 2021. Atunci a câştigat Narcisa Birjaru marele premiu de 30.000 de euro, ea fiind prima femeie care câştigă concursul şi făcând parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 8 a fost câştigat de Ionuţ Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea. „Chefi la Cuţite” a fost desemnat de 4 ori consecutiv „Cel mai bun show culinar” la premiile TV Mania, între anii 2017 şi 2020. A primit şi un premiu în 2017, fiind desemnat drept „cel mai bun show de divertisment” la premiile Radar de Media.

În acest moment cele mai multe trofee le are chef Bontea, cu 4 câştigători din echipa sa, urmat de chef Cătălin Scărlătescu, cu 3, şi Florin Dumirescu, cu 2 câştigători. Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor în sezonul 9, deoarece Gina se afla în concediu de maternitate. Ea prezentase sezonul 8 alături de Speak, care se ocupa cu interviurile şi animarea concurenţilor în culise.