Pepsi cu cacao şi bezele sărbătoreşte un 2020 bizar

0
1362

Dacă napolitanele Kitkat cu wasabi vi se păreau ciudate, staţi să vedeţi ce a pregătit Pepsi! Marele rival Coca-Cola a pregătit o variantă de băutură Pepsi cu aromă de ciocolată/cacao cu bezele. Asta vine să pună capac unui 2020 ciudat şi deprimant cu un gust de… „dragoste”. Rezultatul se numeşte Pepsi Cocoa Cola.

Vom avea o băutură în viitorul apropiat care să fie aromată cu ciocolată şi bezele. Conceptul vine de la Pepsi Test Kitchen, iar contul oficial Pepsi a promis că va realiza băutura dacă primeşte 2021 de retweet-uri. Evident, ele au fost date. E foarte posibil ca noua băutură să se poate savura încălzită şi nu cu gheaţă sau de la rece, cum bem de obicei un Pepsi. Îmi aminteşte şi de acel Lipton/Nestea de acum câţiva ani cu aromă de Crăciun şi pe care era recomandat să îl încălzeşti.

Pepsi are un gust un pic mai light decât Coca-Cola şi mai puţin acid fosforic, iar aroma sa naturală de caramel se va împăca bine cu cacao şi bezele. Practic ciocolata caldă devine o băutură carbogazoasă pentru publicul de larg consum. O altă ediţie specială de Pepsi a fost lansată cu câteva săptămâni în urmă, şi avea aromă de plăcintă cu mere. Prin octombrie Pepsi a lansat şi o băutură care te ajută să dormi mai bine, Driftwell, după ce în iunie lansase o băutură care s-a viralizat rapid: Pepsi cu gust de ananas.

Acum fix un an gigantul american se lansă pe piaţa băuturilor cu cafea, odată cu debutul lui Pepsi Cafe. Coca-Cola făcuse asta de ceva vreme, plusând şi cu o băutură energizantă.