TV Paprika ne dezvăluie grila pe ianuarie 2021: emisiuni cu Jamie Oliver, mâncare sănătoasă

0
1184

După perioada sărbătorilor de iarnă, ne întoarcem la… mâncare de dietă. TV Paprika ne dezvăluie grila de programe pentru ianuarie 2021, care include emisiuni cu Jamie Oliver, dar şi emisiuni legate de gătitul sănătos. Avem câteva recomandări şi detalii mai jos.

Din 4 ianuarie până pe 26 februarie se va difuza de la ora 21:00 un set de emisiuni ale lui Jamie Oliver. Nu mai puţin 6 de emisiuni îl au pe carismaticul bucătar în prim plan, de la „Jamie: Pandemie în Bucătărie”, la „Jamie găteşte italieneşte” şi „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”. Mai puteţi viziona şi „Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie”, dar şi „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute”. Avem de asemenea o serie de emisiuni axate pe gătitul sănătos.

Acestea se vor difuza între 9 ianuarie şi 28 februarie, în weekend de la 12:45 şi 21:00. Iată-le:

  • Preparate Vegetariene cu Jamie
  • Bunătăţi din legume
  • Bunătăţi fără gluten
  • Să gătim sănătos cu Pepe
  • Deserturile sănătoase ale lui Pepe

Pe 4 ianuarie are premieră la 17:30 emisiunea „Un Bucătar, patru anotimpuri”. Acest program implică bazele bucătăriei sănătoase, prezentate prin gătirea de legume şi fructe de sezon. Bucătarul-şef Jiri Halamka ne învaţă cum să mâncăm variat, folosind mereu ingredientele de bază pe care ni le dăruieşte grădina de zarzavaturi şi natura din jur.

Tot pe 4 ianuarie, dar de la ora 18:00 putem viziona „În jurul lumii cu chef Gabriel”, de la ora 18:00. Aici ni se alătură chef Gabriel Kocak, care ne duce în locuri exotice, fără a fi nevoie să părăsim locuinţa. Meniul său combină bucătăria Europei Centrale, mediteraneene, arabe şi asiatice. Vom avea şi emisiuni de gătit pentru carnivori, producţii cu Gordon Ramsay şi mult apreciatatul „Campionatul deserturilor”.