Taco Bell deschide un nou restaurant, al optulea de la debutul în România

1
1952

Taco Bell îşi continuă expansiunea naţională, de această dată cu un restaurant în Ploieşti. După ce a împlinit 2 ani pe plan local şi a sărbătorit cu meniuri speciale, lanţul american ajunge în Ploieşti Shopping City, unde s-a deschis al optulea restaurant din ţara noastră.

Povestea Taco Bell din România începea în octombrie 2017 la Băneasa Shopping City, în perioada lansării filmului „Blade Runner”. S-a lăsat cu cozi mari, surprize şi apariţii de celebrităţi. Apoi a urmat lansarea din Mega Mall, tot în Bucureşti în noiembrie 2017. Ulterior Taco Bell a ajuns şi în Park Lake, dar şi la Timişoara şi Cluj. Revenind totuşi la noua locaţie, restaurantul din Ploieşti a creat 35 de noi locuri de muncă şi este realizat cu acelaşi concept ca şi restul filialelor.

E vorba despre o bucătărie open space, cu geamuri transparente, în care poţi vedea toate etapele pregătirii unui taco, Crunchwrap şi alte bunătăţi. Ai şi free refill la sucuri şi acele sonerii wireless pe care le iei cu tine şi te anunţă când e gata comanda. Restaurantul se află la etajul 1, în zona Food Court a Centrului Comercial Ploieşti Shopping City, care se află pe DN1B, kilometrul 6.

Locaţia are o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, iar în ziua inaugurării primii 100 de fani au fost aşteptaţi cu surprize asociate experienţei Live Mas. Între timp Taco Bell se pregăteşte să deschidă un restaurant şi la Braşov, după ce a inaugurat noi unităţi în Sibiu şi Timişoara în acest an.