Taco Bell deschide un restaurant în Braşov până la final de an

1
5098

Taco Bell continuă extinderea, ţintind de această dată frumoasă urbe montană a Braşovului. Vom avea un restaurant de acest tip în Coresi Shopping Resort până la final de an. Brandul american are în acest moment 7 locaţii deschise în ţara noastră.

Coresi Shopping Resort este următoarea destinaţie, iar Taco Bell va deschide o locaţie acolo până la final de 2019. Este mult loc de extindere în Coresi, care are deja multiple francize familiare, de la Oro Toro la Salad Box şi de la ZoomSerie la Starbucks şi Cartofisserie. Are şi KFC, Pizza Hut, Subway şi Mesopotamia. Taco Bell este prezent în acest moment în Bucureşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara. În Bucureşti povestea sa începea în octombrie 2017, în Băneasa Shopping City, iar apoi la final de noiembrie intra în Mega Mall. În vara lui 2018 a deschis şi locaţia din Park Lake.

Pe final de 2018 ajungea şi în AFI Cotroceni. A fost şi ocazia cu care a ajuns la noi în ţară conceptul de free refill la suc şi o bucătărie deschisă, cu geamuri transparente. Taco Bell a aniversat recent 2 ani pe plan local, cu o ofertă specială. În aprilie lansa preparatul Taco’n Taco, cu sosuri noi, iar în ultimul a devenit tot mai popular Crunchwrap la noi.

Pe plan global lanţul de mâncare tex-mex are peste 7000 de restaurante, în 135 de ţări. Este cunoscut pentru preparate ca taco, burrito, quesadilla, crunchwraps, nachos şi multe altele.