La Cocoşatu’ deschide al doilea restaurant în Bucureşti, în zona Kiseleff

0
2647

Chiar dacă în ultima vreme La Cocoşatu’ a ajuns subiect de ştiri după ce a fost închis de Protecţia Consumatorilor (redeschis între timp), iată că acum restaurantul vine şi cu veşti bune. Tocmai s-a extins cu o a doua unitate, în zona Kiseleff din Capitală.

Noua locaţie a necesitat o investiţie de 150.000 de euro, iar restaurantul are o capacitate de 120 de locuri. Locaţia se află în Strada Clucerului, iar acţionarii grupului La Cocoşatu’ au promis că veţi regăsi aceiaşi mici şi papanaşi legendări de la primul restaurant şi aici. Vă reamintesc că restaurantul original La Cocoşatu” se află în zona Băneasa şi are 25 de ani de activitate.

A trecut printr-o reamenajare şi extindere majoră în 2016-2017, cu investiţii de 250.000 de euro. La începutul acestei luni La Cocoşatu’ Băneasa a fost totuşi închis temporar, după ce Protecţia Consumatorului a confiscat 52 de kilograme de produse, inclusiv ciorbă. A fost aplicată şi o amendă de 20.000 de lei şi în aceeaşi zi a fost închis şi restaurantul La Gil.

Revenind la noul restaurant, el are fix acelaşi program ca şi cel vechi, între orele 11:00 şi 24:00, zilnic, de luni până duminică. Vor fi şi spectacole cu muzică live de joi până duminică, deocamdată doar în locaţia originală. În meniul La Cocoşatu’ se află ciorbe, supe, plăcinte, ficăţei la cuptor, sarmale cu mămăligă, dar şi produse de grătar, precum coaste, pastramă, cârnaţi sau mici. Micii sunt produsul legendar pentru care s-a dus vestea restaurantului în toată ţara ba chiar internaţional. Doar bucătarul original le ştia secretul, deşi gurile rele zic că sunt ca micii de la Metro.

Sunt şi tochituri şi peşte în meniu dacă vreţi varietate, plus şniţele, tartar şi îngheţată.

Sursa foto