Taco Bell aniversează 2 ani în România cu Zilele Taco Bell: oferte speciale la meniuri pentru 2

0
2289

Greu de crezut că au trecut 2 ani de când Taco Bell se află în România, pentru că avem senzaţia că au fost aici mereu. Îmi amintesc şi acum cum am fost la film în octombrie 2017 la Blade Runner în Băneasa Shopping City şi am stat la coadă să le gust specialităţile. Ei bine, la împlinirea a 2 ani de prezenţă pe piaţa locală, Taco Bell vine cu oferte speciale.

Sunt două zile speciale la acest început de octombrie: Taco Day, sărbătorită la nivel internaţional, dar şi aniversarea celor 2 ani în România. În aceşti 2 ani Taco Bell a ajuns deja la 7 restaurante, în oraşe ca Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Sibiu. 4 milioane de fani au încercat un taco, Crunchwrap, cartofii aromaţi şi au făcut refill de sucuri în locaţiile cu motto „Live Mas”.

Cu ocazia celor două sărbători amintite mai sus, Taco Bell pune la bătaie un meniu aniversar. Acesta este disponibil în toate restaurantele din ţară între 4 şi 12 octombrie. Fanii sunt aşteptaţi la #zileletacobell cu meniul de 32 lei, care include 4 tacos, 2 porţii de cartofi sau de nachos şi 2 băuturi răcoritoare.

Povestea Taco Bell începea în România pe 12 octombrie în Băneasa Shopping City. Apoi se deschidea locaţia din Mega Mall, iar în vara lui 2018 experienţa mexicano-americană ajungea şi în Park Lake. De atunci am putut să ne bucurăm de Taco ‘n Taco, CrunchWrap Supreme, Fajita Burrito şi cel mai nou produs, Naked Chicken Taco.

Am încercat Taco Bell încă de la deschidere şi găsiţi impresiile noastre aici.