Primăvara aduce noutăți și în meniul McDonald’s, lanț de restaurante care lansează doi noi burgeri premium. Ei sunt realizați în colaborare cu Chef Foa și vor fi disponibili în ediție limitată, păstrând meniul consacrat. Mai multe detalii avem în rândurile de mai jos.
Acești noi burgeri se numesc Epic Beef și Chicken Legend, cu două combinații inedite cu carne de vită și carne de pui. Avem în față colaborarea cu numărul 3 dintre Chef Foa și McDonald’s. Primii burgeri lansați veneau în vara 2021, iar noi variante veneau în toamna anului trecut.
Epic Beef este un burger ce include o felie suculentă de carne de vită așezată pe un pat de rucola și salată romană. Include două sosuri delicioase, de usturoi și de roșii coapte pe grătar. Găsim și 2 felii de bacon, brânză Cheddar, două felii de roșie și o chiflă pufoasă presărată cu mălai.
Cei care iubesc gustul de pui pot alege Chicken Legend, burger cu o felie fragedă de pui învelită în fulgi de porumb. Este plasată pe un pat de salată romană și însoțită de un mix proaspăt de ceapă roșie, ardei roșu și castravete. Include și sos de roșii coapte pe grătar și sos ranch, cât și două felii de brânză cremoasă. Are și două felii de roșie, toate integrate într-o chiflă presărată cu mălai.
Noii burgeri Epic Beef și Chicken Legend sunt disponibili în cele 92 restaurante Mec din țară. Îi găsiți în perioada 8 aprilie – 9 iunie, inclusiv la McDrive și McDelivery. Prețul este de 25 lei fie că alegi burgerul de vită sau pe cel de pui. Pentru 10 lei în plus ai meniu mare cu băutură și cartofi prăjiți.