Nutella lansează un snack mai sănătos: Nutella & Go Multigrain, cu cereale şi afine

0
4458

Nutella face un pas spre preparate mai sănătoase, odată cu lansarea unui snack ceva mai benefic pentru sănătate, sau cel puţin pentru digestie. Se numeşte Nutella & GO Multigrain şi vine cu afine şi cereale.

Continuă pe ideea produsului Nutella & Go, care implică un mic „buzunar” din plastic plin cu Nutella şi cu câteva beţişoare de cocă lângă. De această dată acele beţe sunt acoperite cu fulgi de ovăz şi afine. Le veţi folosi pentru a lua pe vârful lor crema de ciocolată într-o combinaţie delicioasă. Nutella a decis să intre în această zonă a dulciurilor mai uşor de mâncat în mers, pe drum, în tren, în maşină după ce a văzut că B-Ready a prins la public.

Alte variante de Nutella & Go includ beţişoare cu covrigei şi cele clasice cu mini baghete din făină. Există şi ediţii speciale de Nutella & Go pentru Halloween şi alte sărbători. Am fost şocat să aflu că acest tip de desert există în afară din 2012, de vreme ce la noi a ajuns de doar câţiva ani, la fel ca B-Ready. În România e deja în stoc nouă versiune la Mega Image.

Nutella apărea în 1964 şi în ultimii ani şi-a ramificat mult activitatea, lansând biscuiţi în 2019, dar şi deschizând un hotel tematic.