Bolt Food se lansează în Baia Mare; Ce restaurante şi reduceri apar la debut?

0
389

Bolt Food trece printr-o extindere naţională, care aduce serviciul de livrare de mâncare în Baia Mare. La debut o să fie şi câteva reduceri şi oferte speciale, în această localitate. Acum Bolt Food a ajuns la 10 oraşe din România, aşa cum aflăm de la bf.ro.

Utilizatorii aplicaţiei din Baia Mare pot comanda mâncare de la restaurantele locale între orele 10:00 şi 22:00 sau pot programa livrări cu până la 72 de ore în avans. Printre restaurantele de la care puteţi comanda mâncare în această localitate se numără KFC, Mesopotamia, Tasty Food, Casa Valy, Flavours, B-Owl Delivery şi Pizza Fan.

Toate au promoţii speciale, printre care livrare gratuită pe o rază de 2 kilometri şi reduceri de până la 20% la produsele din meniu. Bolt Food mai este disponibil şi în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Constanţa. Datele indică faptul că restaurantele partenere au crescut vânzările cu până la 50% anual datorită platformei Bolt Food, oferind acces la o bază largă de utilizatori şi instrumente de marketing.

Pentru a comanda utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia Bolt Food din App Store, Google Play Store sau Huawei App Gallery. Plata se face cu cardul. Cei care doresc să colaboreze cu bolt se pot înscrie pe food.bolt.eu.

Bianca Dumitru, General Manager Bolt Food România, a menționat că Baia Mare este al patrulea oraș nou adăugat în acest an. „Bolt Food ajută restaurantele locale să se conecteze mai bine cu clienții, oferind mâncare rapid și eficient. Ne străduim să oferim cea mai bună tehnologie restaurantelor și să creăm noi oportunități pentru curierii locali”, a declarat aceasta.