Festivalul Lavandei ajunge la Timișoara pe 15 august, cu bunătăți

0
382

Festivalul Lavanda Fest va ajunge la Timișoara între 15 și 18 august, urmând a se desfășura în Piața Victoriei. Acolo se va afla un veritabil „paradis de arome și culori”. Micii producători locali se vor prezenta cu produse naturale din lavandă, înghețată artizanală, plante aromatice, dar și delicatese locale.

Vor fi de asemenea organizate ateliere distractive pentru cei mici. La Festivalul Lavandei de la Timișoara vă așteaptă multă lavandă, înghețată, dar și limonadă. Sunt și produse cosmetice pe bază de lavandă, accesorii, decorațiuni și plante aromatice la ghiveci. La edițiile precedente au fost și colțuri foto și o cabină foto inedită.

Cei mici se pot bucura de un „salon de înfrumusețare”, picturi pe față, tatuaje temporare, șuvițe strălucitoare în păr. La Timișoara vin peste 60 de expozanți, producători de lavandă și artizani creativi. Vor participa expozanți din Vrancea, București, Constanța, Brăila, Craiova, Galați, Giurgiu, Brașov, Bacău. Ei vă așteaptă cu macarons, aranjamente florale, haine din materiale naturale, decorațiuni handmade și multă înghețată.

Edițiile precedente Lavanda Fest au avut loc la Roaba de Cultură din Herăstrău, în București, dar și la Galați și Brăila, pe faleza Dunării. A fost și o ediție la Brașov în septembrie anul trecut și una de iarnă la București, în decembrie.

Sursa foto