Burger King România relansează Whopper-ul în ţara noastră; Ce e diferit?

0
310

După deschiderea noului restaurant Burger King din Ploieşti, lanţul de restaurante americane are încă o veste pentru noi: reinventează whopper-ul, sandvişul său legendar. Pe 10 octombrie BK a anunţat relansarea iconicului Whopper, la peste 6 decenii de la prima sa lansare.

Avem de-a face cu o îmbunătăţire a reţetei originale, în contextul sărbătorii a 70 de ani de la înfiinţarea brandului Burger King la nivel global. Încă din 1957 lumea savurează burgerii cu chiftea pregătită la grătar, acoperită cu cheddar, ceapă, roşii şi în multe combinaţii de ingrediente. Chifteaua, patty-ul cum îi zic americanii este 100% din carne preparată la grata cu flacără.

Sandvişul include şi legume prosapte. Acum… apare noul Whopper. Iată reţeta sa:

  • patty preparat la grătar cu flacără
  • servit la o temperatură optimă, de 55-60 de grade Celsius
  • are chiflă mai pufoasă şi mai gustoasă, cu o glazură mai bună, cu textură şi gust mai bogat
  • carnea e mai suculenta, fiind realizată din 100% vită, cu o textură şi condimente îmbunătăţite

Nota unică de BBQ separă acest sandviş de cele ale restaurantelor rivale. Whopper-ul a fost mereu preferatul fanilor şi acum se întoarce pentru a-i mulţumi. Campania de relansare în România include un spot TV, panouri outdoor, comunicate digitală şi în restaurante. Veţi găsi noul Whopper de la Burger King în toate restaurantele Burger King din România, cu reţeta îmbunătăţită.