Freshful by eMAG a împlinit 3 ani în România: peste 2.2 milioane de comenzi plus reduceri speciale

0
109

Freshful by eMAG a împlinit 3 ani de existenţă pe plan local şi cu această ocazie eMAG ne dezvăluie câteva cifre relevante cu privire la serviciul său. Aflăm spre exemplu că a înregistrat peste 2.2 milioane de comenzi şi 70 de milioane de produse livrate.

Freshful nu lasă aniversarea a 3 ani să treacă atât de simplu, ci oferă reduceri pentru toate categoriile de produse disponibile în platformă. Până să ajungem la ofertele speciale, aflaţi că la Freshbul cele mai comandate produse sunt apa plată, specialităţile internaţionale şi iaurtul simplu. Clienţii au economisit în total 509 ani folosind serviciul acesta şi cel mai loial client Freshful a plasat 780 de comenzi, câştigând echivalentul a 65 de zile pe care le-ar fi petrecut la cumpărături.

A economisit 28.000 de lei datorită abonamentului Genius cu livrare gratuită şi campaniilor promoţionale. De la lansare Freshful şi-a asumat misiunea de a lua de pe umerii clienţilor grija cumpărăturilor, devenind un partener de încredere pentru ei. A investit în tehnologie şi acum livrează cumpărăturile de alimente proaspete în 47 de localităţi din Ilfov, în Bucureşti şi în Ploieşti.

În aceşti 3 ani Freshful a livrat aproape 18 milioane de litri de apă, suficient pentru a umple 8 bazine olimpice şi peste 5500 de tone de fructe şi legume. Cea mai grea comanda plasată de un client a fost de 1212 kilograme. Cineva din sectorul 4 a făcut comandă. Pe podium se afla o comandă din Mogoşoaia, cu 481 de kilogramae livrate. În 2023 a debutat secţiunea de reţete, iar în 2024 Piaţa cu Freshful, pentru legume şi fructe proaspete, zacusca bio şi ouă bio.

În cadrul săptămânii aniversare, Freshful a pregătit o selecție specială de oferte care acoperă toate categoriile de produse. Clienții se pot bucura de reduceri la cele mai populare articole, disponibile până pe 27 octombrie.

Reducerile sunt aici.