Milka ţine o vânătoare de ouă de Paşte online; Iată cum poţi să participi la Egg Hunt

2068

Una dintre cele mai cunoscute activităţi distractive de Paşte este vânătoarea de ouă de ciocolată. Milka vine în acest an cu iniţiativa online Egg Hunt, prin care părinţi şi copii sunt invitaţi să caute ouăle de ciocolată în mediu virtual. Avem detalii mai jos.

Milka, alături de YouTuberul român Maximilian Ioan, aka Max şi Altele provoacă curioşii să intre în acest univers inspirat de Munţii Alpi. Totul se petrece într-un joc online, folosind modul Creativ din joc. Harta alpină va fi live de pe 19 aprilie, în duminica Paştelui şi va fi lansată pe canalul de YouTube al lui Max, dar şi pe canalele de social media ale brandului Milka. Vânătoarea de ouă de ciocolată este o tradiţie mai degrabă vestică, decât românească, dar am îmbrăţişat-o şi noi de ceva vreme.

În general se face în aer liber, iar cei mici caută ouă de ciocolată în cele mai ascunse unghere. Acum din cauza izolării şi pandemiei totul se mută în online. Încă nu e clar despre ce joc e vorba, dar eu aş paria pe Fortnite sau Minecraft, asta dacă nu cumva e un joc complet nou. Ambele au un Creative Mode, de aceea le bănuiesc pe ele. Mai multe detalii aflaţi de la Max şi de la Milka chiar mâine şi le urăm celor mici şi celor mari „Spor la vânătoare!”.

Iată ce a declarat Lavinia Ghinescu, Senior Brand Manager, South Central Europe Milka:

”În această perioadă, familiile au renunţat la atât de multe lucruri. Nu pot merge la antrenamente sportive sau la petreceri şi aniversări. În schimb, cu ajutorul acestui joc unic, familiile se pot bucura în continuare de activitaţile de sărbători şi pot porni într-o vânătoare de ouă de Paşte virtuală.”

Puteţi urmări pagina de Facebook Milka aici!