Am încercat experiența VIP de la Cinema City și am fost dezamăgit 😔

0
4332

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! Am ajuns de câteva zile în Timișoara, și astăzi m-am gândit în primă faza să ne bem cafeaua împreună și după să încerc experiența VIP de la Cinema City.

Cafenea Roasterra din Timișoara

Roasterra este una din cele mai faine cafenele de specialitate din Timișoara, și cum am aflat că se redeschid n-am rezistat tentației de a bea o cafea de specialitate. Pentru mine cafeaua de specialitate este mult mai bună față de cea arabica pentru că în primul rând este prăjită medie și aroma este mult mai intensă, plus că poate avea gusturi diferite, depinzând de origine și altitudine. Ajungând la cafenea mi-a dat din nou feeling-ul că aș bea cafeaua într-o țară nordică, datorită design-ului. Mi-am luat un flat white și un croissant cu cremă de fistic.

La croissant m-a dat pe spate crema, care a avut o textură densă, plus că nu a fost așa dulce. Combinația este foarte bună dacă vrei un mic dejun rapid când ești în drum spre birou. Pe acel flate și croissant am plătit 20 de lei, așa că să purcedem spre Cinema City.

🟢 SITE: http://www.roasterra.com/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/roasterra
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/roasterracoffee/
🟡 ADRESĂ: Piața Unirii 4, Timișoara 300085
🟠 MAPS: https://g.page/roasterra?share
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo)
🟤 MAIL: [email protected]

VIP de la Cinema City din Timișoara

Experiența VIP o pot încerca doar cei din Timișoara și București, mai exact în Iulius Mall și Park Lake. Astăzi este duminică, deci am purul ghinion să plătesc 120 de lei pe toată această experiență, după mine puțin cam piperată situația.

Am avut voie să intru în lounge-ul de luat masa doar cu 30 de minute înainte de începerea filmului, oricum nu îmi trebuia mai mult la cât de „diversificată” era mâncarea. Meniul pe care ei îl numesc gourmet este de fapt un bufet suedez în care găsești câteva tapas-uri, paste Bolognese, salate și două tipuri de pui, dar vă las să descoperiți mai multe în clip.

Tot ce pot să vă zic este că mâncarea nu este cine știe ce, puteau să ducă totul la alt nivel dacă tot este o experiență VIP unde puteau folosi ingrediente autohtone și de sezon pentru a micșora costul de achiziție.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/vip-park-lake-offer
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/CinemaCityRomania/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/cinemacity_romania/
🟡 ADRESĂ: Piața Consiliul Europei 2, Timișoara (Iulius Town)
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/TWo7VZge62ApD7cCA
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0314130020

#Restaurant #VIPCinemaCity #Roasterra

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239