Bolt Food s-a lansat la Braşov: puteţi programa livrări cu până la 72 de ore în avans

440
Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți
Photo-Jake Farra

De fiecare dată când am fost în vacanţă la Braşov şi am dorit să comand ceva la pensiune, a trebuit să mă mulţumesc cu Tazz. Ei bine, la început de lună mai 2024 s-a lansat Bolt Food în Braşov. Ce funcţii are aflaţi mai jos.

Prin intermediul Bolt Food se poate precomanda mâncare de la zeci de restaurante locale. Între orele 10:00 şi 22:00 se pot programa livrări cu până la 72 de ore avans. Sunt şi promoţii în primele 2 săptămâni de debut, precum livrare gratuită pe o rază de 4 kilometri sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu.

Braşov devine astfel al şaptelea oraş din România în care se lansează serviciul de food delivery. Printre restaurantele, cafenelele şi locaţiile partenere se numără Casa Hirscher, Deane’s Irish Pub & Grill, Ando’s, Grătar Urban, Sandwich La Juma’ de Kil, KFC sau Starbucks. Evident, pe viitor lista se va extinde. Datele înregistrate până în martie 2023 arată că restaurantele care s-au înscris în platforma Bolt Food şi-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%.

Bolt Food mai este disponibil în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara şi Craiova. Aplicaţia se găseşte în App Store pe iOS, Google Play pe Android sau Huawei AppGallery.