Bucharest Street Food Festival a debutat pe 11 aprilie şi astăzi, 13 aprilie este ultima zi. E primul eveniment mare de street food din Bucureşti în 2025, acum că a venit cât de cât căldură. Are loc în zona Bulevardului Kisellef, lângă parcul Kisellef şi vă spun aici ce puteţi încerca acolo.
Ieri a cântat Suie Paparude, pe o scenă neaşteptat de mare pentru anvergură acestui festival. Cat despre lucruri de încercat, eu vă recomand Thaice Cremă, îngheţată thailandeză pe plita care nu frige… ci îngheaţă instant. Au şi o aromă care e leit cu… coliva, oricât de ciudat ar suna. Sunt zeci de food truck-uri acolo, dar e şi un truck Ursus, unde puteţi încerca nouă bere nefiltrată din grâu. Am încercat-o şi e foarte savuroasa, un pic dulce, aduce cu un soi de… pâine lichidă.

Mai găsiţi şi paella ca în Spania, pe la 49 de lei, dar şi wurst uriaşi, tot pe la 40 de lei la Ze German Wurst Wagon. Show-ul se încheie azi la ora 21:00 şi intrarea este liberă. Nu uitaţi că sunt şi foarte mulţi burgeri, iar unul cu viţa Black Angus, trufe, cheddar, gorgonzola, bacon şi dulceaţă de nuci costa în jur de 47 de lei.
Pentru cei care vor dulce, veţi găsi acolo clătitele La Nu Ştiu Cine, cu ciocolată, banane, afine şi Oreo. La truck-ul Fermă Baciu găsiţi un New York Stean Sandwich, cu vrăbioara de vită măturată, rucolă şi chiflă brioche. Nu uităm şi de preparate vegane, pleascavita, pizza, gofre, kurtos kalacs.
Formaţia Bosquito va încheia evenimentul astăzi la ora 20:00.