Burger King a deschis astăzi, 4 septembrie, primul său restaurant din Focșani. Locația este de tip drive-thru și respectă designul modern al unităților recente din rețeaua locală. Restaurantul promite o experiență standardizată, centrată pe preparatele cu gust flame-grilled, caracteristice brandului.
Deschiderea marchează o premieră pentru oraș și face parte din strategia de extindere a Burger King în România. După cele 15 unități lansate în 2024, compania vizează alte 12–15 deschideri în 2025. Scopul este de a atinge pragul de 50 de restaurante active la nivel național.
Whopper gratuit pentru primii 100 de clienți
Pentru a marca lansarea, primii 100 de clienți care au trecut azi pragul noii locații au primit gratuit un burger Whopper. În plus, pe tot parcursul zilei de azi, vizitatorii pot beneficia de oferte și reduceri valabile doar în această unitate.
„Orașul Focșani devine acum parte din această poveste și suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe primii noștri clienți aici”, a declarat Mariana Lisofschi, Marketing Brand Manager Burger King România.
Restaurantul este poziționat strategic și se adresează atât localnicilor, cât și celor aflați în tranzit. Locațiile de tip drive-thru devin standardul pentru expansiunea regională a companiei, fiind optimizate pentru livrare rapidă și un volum mare de comenzi.