CEA MAI BUNĂ SUPĂ DE PEȘTE DIN SERBIA 🥘 (SE IA LA TRÂNTĂ CU CEA DIN SZEGED)

0
809

Hello dragilor si bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi suntem în Novi Sad, si m-am gandit sa va arat cele mai faine restaurante de aici!

Novi Sad

De când a fost fondat în 1694, Novi Sad a devenit centrul culturii sârbești și și-a câștigat denumirea sa de Atena sârbească. Astăzi, Novi Sad este un mare centru industrial și financiar al economiei sârbești și este, de asemenea, unul dintre cele mai mari locuri de construcție din zonă.

În anul 2019 a fost Capitala Europeană a Tineretului, iar în 2022 a devenit Capitală Europeană a Culturii.

Restaurnat Riba

Aici am incercat un pateu din cod, supă din fructe de mare și calamari cu cartofi la gratar. Aici pateul mi-a plăcut foarte mult datorită texturii și combinatiei de gusturi. Supa a fost una clara, practic un stoc de este cu rondele de morcov si fructe de mare, iar preparatul de baza a fost gătit exact cum trebuie. Lângă acest preparat am primit si un ulei de masline aromatizat, care a fost pur si simplu divin in aceasta combinatie.

Restaurantul Čarda Aqua Doria

Acest local pot spune că efectiv a făcut toți banii. Ce-i drept este si unul dintre cele mai bune restaurante pescaresti de aici. Aici am ales un starter Danube, o tocăniță din peste si calamari cu cartofi și spanac. Cel mai mult m-a impresionat tocănița din peste care care a avut o textura de supă si a fost la egalitate cu cea din Szeged. Cam atat va zic pentru ca va las sa vizionati cel mai nou episod.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239