Degustăm cu Denis celebrul lángos de la Street Food Karaván din Budapesta

1296

🍽 După cum știți sunt în Ungaria pentru a vă arăta câteva locuri faine de luat masa și astăzi am ales să degust un lángos la un Street Food Karaván din capitala Ungariei.

Mi-a plăcut mult pentru că acest street food a fost organizat fain, te atrăgea din toate punctele de vedere cu tot felul de bunătăți, de la burger din langoș până la kurtos kalacs, dar eu am ales să merg pe clasicul langoș cu smântână, usturoi și cașcaval, mare păcat ca nu l-au făcut cu telemea.

Pe o porție am dat aproximativ 20 de lei, dar având în vedere că eram în centrul orașului prețul a fost ok, plus că langoșul a fost destul de mare așa că am fost tare încântat.

De la prima gură mi-am dat seama că nu era fix ceea ce îmi doream pentru că toată acea combinație a fost dulceagă și mă ducea cu gândul la o gogoașă, atât doar ca nu avea zahăr pudră. Ceea ce a mai reglat puțin situația a fost usturoiul. Per total se merită să-l încerci o dată, mai ales dacă ești pe fugă și îți este tare foame.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/streetfoodkaravan/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/karavan_streetfood/