Hai să-ți arăt o cazare faină în Budapesta și o supă gulaș direct de la mama ei!🍛

0
329

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Astăzi am ajuns în Ungaria și am zis să vă arăt muzeul de marțipan din Szentendre și să mâncăm un gulaș direct de la mama lui.

Muzeul de marțipan

Muzeul Martipanului din Szentendre este o adevata atractie turistica. Daca sunteti insotiti de copii in vacanta, acesta este locul ideal unde sa-i duceti. Vor vedea aici personaje de desene animate din martipan, personaje de poveste si prajituri de tot felul.Martipanul este un amestec de zahar cu unt de migdane, uneori aromat cu apa de trandafiri. Muzeul Martipanului are o colectie alcatuita din „opere” ale unor maestrii cofetari maghiari, Mátyás Szamos si Károly Szabó.

Mâncarea

După ce am vizitat muzeul care a fost destul de dragut, am ales să luăm masa în centrul orașului, înainte de a pleca spre Budapesta. După ce am puricat meniul am ales o supă gulaș și o tocăniță din vită. Supa gulas a venit frumos intr-ul ceaun mic impreună cu o pastă din ardei iute. Ca gust pot spune că mi-a plăcut, a fost unul echilibrat, si pentru un moment m-am bucurat că am ajuns în Ungaria. Cât despre tocăniță, carnea a fost fiartă destul, dar parcă mi-ar fi plăcut să fie și aceasta picantă. Eu când mă gândesc la Ungaria sunt cu gândul direct la boiaua din ardei iute, probabil de aia.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#restaurant #budapest #romania #food #review #timisoara #bucuresti #travel #foodreview #vlog
#booking
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239