Platou de nuntă și cel mai frumos view 🏔

0
427

🍽 Hello dragilor si bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi suntem în Innsbruck și m-am gândit să ne plimbăm putin, apoi să mâncăm ceva.

Innsbruck

Este locul unde trebuie să mergeți dacă doriți să combinați călătoria dumneavoastra în oraș cu experiența naturii alpine nealterate.

Amplasat în mijlocul unor vârfuri maiestuoase, acest oraș uluitor oferă o combinație unică de natură, istorie și cultură. Puteți să vă plimbați pe străzile sale pline de arhitectură barocă și gotică din orașul vechi sau să descoperiți unul dintre cartierele la modă, cum ar fi Mariahilf sau St. Nikolaus, unde studenții de la universitatea din Innsbruck le place să se întâlnească pentru a savura o băutură.

După aceea, puteți lua o telecabină din centrul orașului și, în doar 20 de minute, puteți ajunge la Seegrube la 2.000 m (6.562 ft). Aici puteți admira priveliști spectaculoase ale văii Inn și ale munților din jur.

Mâncarea

Aici din păcate nu am avut noroc pentru că localul în care voiam să mananc era plin. Din fericire am gasit un alt restaurant, unde am încercat niste colțunași în sos de unt și un mix grill. Colțunașii au fost umpluti cu o brânză ok puțin dulce, iar ceea ce n-am înteles la acest preparat a fost sosul de unt care a făcut totul mai greu de mâncat. Cât despre mix grill nu pot spune că m-a impresionat, a fost genul de preparat care merge o data. Cam atat va pot spune, va las sa vedeti mai multe in cel mai nou episod.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #food #grill #review #timisoara #bucuresti #foodreview #travel #vlog #foodvlog #romania #innsbruck #mountains #sky

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239