🍽 Bună ziua, prieteni! Bine ați venit la un nou episod al canalului nostru, „Degustăm cu Denis”.
Blat:
•6 oua
•6 linguri zahar
•1 plic Creme ole de ciocolata
•Bate 6 oua spuma cu 6 linguri de zahar.
•Adauga treptat un plic de Creme ole de ciocolata.
•Toarna compozitia intr-o tava (20/30 cm), tapetata cu hartie de copt.
•Coace la cuptorul incins timp de 25-30 de minute.
•Lasă blatul să se răcească.
Crema:
•200 ml smantana dulce 32% grasime
•200 ml lapte rece
•1 plic creme ole de vanilie
•2-3 linguri de zahar farin
•Mixeaza 200 ml de smantana dulce cu 200 ml de lapte rece.
•Adauga un plic de Creme ole de vanilie si 2-3 linguri de zahar farin.
•Asigura-te ca crema are consistenta destul de tare.
•Intinde crema peste blatul racit si refrigerati cat timp pregatiti glazura.
Glazura:
•2 linguri apa
•2 linguri zahar
•2 linguri coniac
•100 g ciocolata
•100 g unt
•Pe foc, topeste 2 linguri de apa cu 2 linguri de zahar.
•Adauga 2 linguri de coniac si 100 g de ciocolata rupta bucatele.
•Amesteca pana la topirea completa a ciocolatei, apoi adauga 100 g de unt.
•Continua pe baie de abur pana la topirea completa a untului.
•Lasa glazura sa se raceasca la temperatura camerei.
•Intinde-o peste prajitura si refrigerati timp de 2-3 ore.
Nu uitați să dați un like acestui videoclip, să vă abonați pentru mai multe rețete și să ne lăsați comentarii cu sugestii pentru viitoarele episoade. Până data viitoare, poftă bună!
#Restaurant #timisoara #bucuresti #food #foodvlog #romania #romania #travel #review #vlog #reteteculinare
#dessert #chocolate
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
⭐ https://degustam.ro/
⭐ https://www.facebook.com/degustam.ro
⭐ https://www.instagram.com/degustam.ro/
⭐ https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239