Top 5 Gelaterii din Timișoara: Gustul adevărat al verii🍨

2339

Bună seara, prietenilor! Bine v-am găsit la un nou top pe canalul nostru. Având în vedere valorile termice mai ridicate din ultima vreme, m-am gândit să vă prezint un Top 5 Gelaterii din Timișoara. Pentru a face o diferență, astăzi am ales să încerc doar înghețata de ciocolată.

Velocita

Velocita este o gelaterie recent deschisă în Timișoara, având și locații în București și Brașov. Designul interior este realizat cu gust, iar partea atrăgătoare este cafeaua de specialitate marca Origo. Cupa de înghețată a costat 12 lei, ceva mai scumpă, dar până la urmă, ești dispus să dai toți banii pentru o înghețată într-o zi toridă. Înghețata de aici se distinge prin gustul ușor amărui și faptul că a avut 100% cacao, conform meniului lor.

Gelato di Bruno

Gelato di Bruno este o gelaterie unde am savurat înghețată ani de zile. Vara, coada este destul de mare, dar merită așteptarea. Aici, cupa a costat 8 lei, iar gustul a fost la înălțimea așteptărilor, rememorând puțin gustul Florenței.

Chantia

Chantia este, în esență, un magazin cu bomboane din ciocolată belgiană, însă sunt cunoscuți și pentru înghețată. Cupa de aici a costat 9 lei și a fost din ciocolată belgiană cu un procentaj de cacao de 72%. Gustul m-a dus cu gândul la Nutella, având un gust ușor de alune. Un mic minus a fost faptul că se topea destul de repede.

Gelateria Italiana

Gelateria Italiana este o locație recent deschisă. De fiecare dată când am trecut pe lângă ei, terasa era plină – un semn de înghețată bună. Cupa a costat doar 7 lei, cea mai accesibilă din episodul de astăzi. Mi-a plăcut mult textura și faptul că nu s-a topit rapid. Gustul de ciocolată a fost prezent, deși puțin cam dulce pentru gustul meu.

Grazia Gelato

La Grazia Gelato, cupa a costat 9 lei și am ales-o la cornet. Plusul aici este faptul că poți adăuga bomboane peste înghețată și că mai au în meniu și câteva deserturi italienești.

Invitație de a vă alătura Comunității Noastre

Mulțumesc că vă uitați la clipurile noastre! Dacă vă place munca noastră, vă invit să vă abonați la canalul YouTube „Degustăm cu Denis”. Nu uitați să apăsați clopoțelul pentru notificări și să împărtășiți conținutul cu prietenii. Împreună putem să descoperim mai multe delicii culinare!

Contact și Social Media

Puteți găsi mai multe informații despre noi pe site-ul nostru, Degustăm.ro, și pe paginile noastre de social media:

Pentru orice alte întrebări, ne puteți contacta la numărul: +40.722.640.239.