TOP 5 MIC-DEJUN din Timișoara

4110

🍽 Bună dimineața dragilor și bine v-am găsit la un nou top! Astăzi am luat hotărârea să căutăm cel mai bun loc de luat micul dejun, așa că am început căutarea dis de dimineață.

Prima locatie in care am fost este Neata Omelette, unde am comandat o omletă spaniolă care a fost acompaniată cu o salată si doua felii de paine. Omleta pot spune că m-a dus cu gândul către un desert, din cauza cartofului dulce. A doua locatie a fost Garage Café, care m-au dezamăgit putin deoarece toast-ul cu taleggio a fost de fapt două felii de pâine cu branza topita pe deasupra, cât despre cafea, a fost foarte bună plus că era de specialitate. Al treilea loc a fost M Bistro, unde am ales să mănânc un sandwich cu ceddar, suncă de pui si mozzarela. Mi-a placut mult că painea a fost dată prin ou, iar acest lucru mi-a adus aminte de copilarie. Ultimele doua locatii au fost Bruck Cafe și Manufaktura care au facut niste preparate super bune, dar vă las să vedeți acest lucru in cel mai nou episod.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

Locul 1 https://www.facebook.com/bruckcafetimisoara
Locul 2 https://instagram.com/manufaktura_coffee_and_food?igshid=YmMyMTA2M2Y=