Degustăm cu Denis paste cu fructe de mare 🦀 și tartă cu mere la Soho din Craiova

975

🍽 După cum știți sunt în Craiova și a venit momentul să încerc încă un restaurant de pe aici. Am dat câteva ture prin centrul orașului iar la un moment dat mi-a atras atenția un restaurant la parterul unui bloc, Soho se numește, așa că m-am și așezat la masă pentru a lua prânzul.

Meniul era axat pe burgeri și fingers, dar eu m-am dus direct către niște paste cu fructe de mare în sos de vin alb și o tartă cu mere, pentru că am auzit că e printre cele mai faine din oraș.

Pastele au venit într-o farfurie adâncă, cu un design interesant, ca gust au fost corecte, spaghetele au fost gătite corect, la fel și fructele de mare. După părerea mea mai mergea puțin sos la ele pentru a ajunge la pastele perfecte.

Am terminat cu acest dish și m-am trezit cu acea tartă, făcută din foietaj, merele erau tăiate felii, iar în mijloc o cupă mare de înghețată, pot spune că m-am îndrăgostit pe loc. După prima îmbucătură am fost cu adevărat mulțumit.

Te las să vizualizezi cel mai nou clip de pe canal și nu uita să lași un subscribe dacă îți place ceea ce facem.

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/SohoBarCraiova/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/sohobar.ro/
🟡 ADRESĂ: Strada Alexandru Ioan Cuza, Craiova
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/jAqfUpUzuWwwy5Em7
🔴 COMENZI (Glovo, Foodpanda, Takeaway)
☎ TELEFON: 0741 537 918

#DegustamCuDenis #Soho #Craiova